dvd.brødløs.dk er primært lavet med henblik på at hjælpe nybegyndere med de problemer der er omkring DVD brændning.

Det er vigtiggjort at alt her på siden er let forståeligt, men det vil også være muligt at fordybe sig og læse komplicerede detaljer om et emne man finder interessant.

Gul tekst betyder at her er en vigtig tekst som der skal gøres opmærksom på.
Blå tekst viser at her er et link som du kan klikke på.
Gråblå tekst fremhæver et link som du allerede har klikket på mindst én gang.

Idéen til denne side opstod da jeg havde brug for information om DVD brænding og søgte på nettet, jeg fandt nogle ganske få danske sider om emnet, som ikke var særlig informative, jeg syntes derfor at der manglede en god dansk hjemmeside om DVD brænding, og hermed var idéen til dvd.brødløs.dk født.

Stort set alle tekster er på dansk, der vil dog være indlæg om DVD programmer som ikke er danske, da mange populære DVD programmer ikke findes med dansk som sprogmulighed.

dvd.brødløs.dk er efterhånden ved at vokse sig større, og der vil i fremtiden komme mere information og interessant læsning også for dig som ikke er nybegynder.

Det vil i fremtiden også være muligt at finde information om DVD film, DVD programmer, stationære DVD afspillere, stationære DVD optagere, samt interne og eksterne DVD brændere.

Der vil ganske hyppigt lægges et nyt indslag ind under nyt, for at gøre det muligt at læse sidste nyt på DVD fronten her på siden.

dvd.brødløs.dk har p.t. små 1000 besøg om måneden.

bedøm siden   om siden   retningslinier   link til dvd.brødløs.dk   kontakt
Copyright © 2004 dvd.brødløs.dk All rights reserved