DVD skiver kan købes for en pris der ligger noget under kr. 3,00 pr/stk. afhængig af type, fabrikat og indkøbssted. Mærkevare DVD skiver starter ved en pris på lige lidt over kr. 5,00

I Danmark er tomme DVD skiver pålagt et vederlag på kr. 9,41 + moms pr. skive, derfor er DVD skiver ofte billigere i udlandet , køber du blot 5 DVD skiver, kan der være penge at spare på trods af portoen.

Der er gode muligheder for at bestille sine DVD skiver fra f.eks. Sverige eller Tyskland via internet, der er ovenikøbet mulighed for dansk sprogvalg og betaling med dankort mange steder. Man skal selvfølgelig huske at medregne forsendelsesomkostninger i prisen. Hvis man selv vælger at afhente varer i udlandet sparer man selvfølgelig forsendelsesomkostningerne, og i Tyskland får du en ekstra bonus oven i hatten, her er momsen nemlig kun 16%.

En DVD brænder kan købes i Danmark for under kr. 500,00 afhængig af fabrikat og indkøbssted. Et godt sted at se efter DVD brænder kan være på EDBpriser.dk eller gate2prices. Du kan desuden læse produktinformation på begge sider.

Husk at pris og kvalitet ofte følges ad. Køber du en af de billigste DVD brændere og nogle af de billigste DVD skiver, løber du en større risiko for problemer, end hvis du vælger at ofre bare lidt flere penge. Det samme gør sig i øvrigt gældende når du skal købe DVD afspiller. Hvis kvaliteten er for dårlig på blot en af disse tre ting, kan det resultere i at filmen hakker, du kan ikke spole i filmen, eller i værste tilfælde, at du slet ikke kan se filmen.


Copyright © 2004 dvd.brødløs.dk All rights reserved